Ziua 2 14.02.2017

A fost făcută o simulare pentru un curs de formare cu studenții. Etapele de antrenament au fost identificate și discutate. A fost analizată și stabilită modul de aplicare, cu pașii: înregistrarea off-line (la biroul local de înregistrare) și documentele necesare; Înregistrarea on-line (pe platforma proiectului); Selecție ca un concurs bazat pe eseuri care rezolvă o sarcină dată de industrie și o prezentare orală a eseului în limba engleză; Rezolvarea plângerilor. Studenții selectați vor participa la cursuri de formare, cu două părți: formare on-line pe platforma web, unde elevii lucrează în echipe internaționale pentru a proiecta un produs, participă la cursuri on-line privind dezvoltarea de alimente inovatoare bazate pe tradiție și asigurarea sustenabilității; Formare practică în care studenții lucrează practic în echipe internaționale pentru a dezvolta prototipuri pentru alimente inovatoare bazate pe tradiție și pentru asigurarea sustenabilității.
Au fost stabilite exact limitele și etapele de referință pentru primul antrenament organizat în septembrie 2017.

Arrow
Arrow
Slider

About the author: knowinfood

You must be logged in to post a comment.