Ziua 4 16.02.2017

Au fost realizate instruiri pe platforma web (WP). Participanții au lucrat direct pe Web Backend Moodle: Roluri; Baze de cunoștințe, Cursuri; Proiect.
O expoziție de produse de patiserie și produse de panificație inovatoare, concepute și pregătite de studenții programelor de licență ale departamentului Nutriție și turism, a fost organizată de Universitatea de Tehnologii Alimentare din Plovdiv, cu sprijinul necondiționat al prorectorului universitar și șef al Departamentul de Nutriție și Turism – Prof. Dr. Yordanka Aleksieva, PhD. Expoziția a fost un excelent exercițiu preliminar privind inovația alimentară și reinventarea tradițională a alimentelor. Flori comestibile pentru prezentari impresionante; Spirulina ca agent de colorare alimentară sa evidențiat ca stele ale expoziției.
Seara, a avut loc o cină oficială la fabrica de bere și restaurant Jagerhof. O degustare de bere a fost organizată de gazde, iar produsele tradiționale bulgare combinate cu alimente inovatoare au fost testate.

Arrow
Arrow
Slider

About the author: knowinfood

You must be logged in to post a comment.