Ziua 6 18.02.2017

O fabrică tradițională / durabilă din Starosel a fost vizitată și a fost făcută o degustare a produselor tradiționale și inovatoare bazate pe materii prime durabile 프로듀스 48 다운로드.
Au avut loc discuții finale și s-au stabilit concluziile evenimentului de instruire.
Membrii echipei bulgare pentru proiectul KNOWinFOOD mulțumesc cu sinceritate prof 다운로드. Dr. Kolyo Dinkov, rector al Universității Tehnologiilor Alimentare și prof. Dr. Yordanka Aleksieva, prorector al Universității Tehnologiilor Alimentare și conferențiar universitar 다운로드. Prof. Dr. Krasimir Bambalov pentru sprijinul și sprijinul acordat pentru organizarea trainingului și sesiunilor practice; Și Assoc. Prof. Hristo Spasov pentru pregătirea și desfășurarea degustării vinurilor și băuturilor tradiționale bulgare 애타는 마음 다운로드.
Toți participanții la invitație au recunoscut echipa bulgară pentru evenimentul de formare foarte bine organizat și de succes pe termen scurt din Plovdiv.

previous arrow
next arrow
Slider

About the author: knowinfood

You must be logged in to post a comment.