Ziua 6 18.02.2017

O fabrică tradițională / durabilă din Starosel a fost vizitată și a fost făcută o degustare a produselor tradiționale și inovatoare bazate pe materii prime durabile.
Au avut loc discuții finale și s-au stabilit concluziile evenimentului de instruire.
Membrii echipei bulgare pentru proiectul KNOWinFOOD mulțumesc cu sinceritate prof. Dr. Kolyo Dinkov, rector al Universității Tehnologiilor Alimentare și prof. Dr. Yordanka Aleksieva, prorector al Universității Tehnologiilor Alimentare și conferențiar universitar. Prof. Dr. Krasimir Bambalov pentru sprijinul și sprijinul acordat pentru organizarea trainingului și sesiunilor practice; Și Assoc. Prof. Hristo Spasov pentru pregătirea și desfășurarea degustării vinurilor și băuturilor tradiționale bulgare.
Toți participanții la invitație au recunoscut echipa bulgară pentru evenimentul de formare foarte bine organizat și de succes pe termen scurt din Plovdiv.

Arrow
Arrow
Slider

About the author: knowinfood

You must be logged in to post a comment.